dilluns, 27 de febrer de 2012

De compres... petites que hi ha crisi

Hola,
Feia molt de temps que no tenia una tarda de recerca i compra. Però és que molt sovint compro cosses que després no utilitzo fins al cap de molt de temps, i m'he promés a mi mateixa comprar només allò que sigui realmente indispensable.... o molt maco!!
La meva habitació dels hobbies està a petar, haig de fer servir el que tinc per a fer una mica de lloc i després tornarem a l'atac.
Però l'atzar o la sort va fer que un dia que estava malalta i em vaig quedar a casa, en un d'aquests programes de matí, parlessin de la moda de cosir i fer punt que torna ara, i aquestes cosses i parlessin d'una botiga que hi ha al Raval, s'anomena Costura fa cursos per a començar a aprendre quatro cossetes, fer anar la màquina de cosir i fer-te coses senzilles.
Teniem algunes teles, no molta varietat, però molt maques (em vaig haver de contenir....), uns tampons i unes tintes per a teles molt interessant (m'ho apunto a la meva llista de cosses per a regalar-me) i, sobre tot, venen patrons. No són massa complicats, perquè no tenen pinzes, i tenen una mica de tot: vestits, pantalons, faldilles, brusses... tot amb talls molt moderns.
Vaig comprar un per a fer un vestit de nena, ja us l'ensenyaré, per supossat. La tela per al vestit aquest cop l'haviem comprada una estona abans a Ribes i Casals (
http://www.ribesicasals.com/), una tela piqué amb maduixetes taaaan bufona que em sembla que m'hauré de fer alguna cosa jo també amb ella.
Tornant al patró, te'l donen en una caixa de cartró amb un minicosturer: un parell d'agulles, unes quantes agulles amb cap, una bobina de fil negre i un guix de modista. Però se'm va caure a terra i es va trencar... quina ràbia!!
Bé, doncs ara toca treballar. El meu vestit ja el tinc casi casi enllestit, falta doanr-li el toc "Fils unics", però en un parell d'horetes el tinc. Aleshores començaré amb el meu nou projecte: vestit de nena made in Costura!!
Us mantindré informats!!

Resum de botigues que vaig visitar:

- Costura: http://www.costuratienda.com/
- Ribes i Casals: http://www.ribesicasals.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada