dissabte, 17 de novembre del 2012

Ja esta aquí el Creativa 2012!!

Hola hola!!

Ja ha passat un any, mare meva! i quin any, moltes coses han passat i moltes més que passaràn. Igual que l'any per a tothom comença al Gener, per a les crafters comença amb el Creativa. I que és Creativa? doncs és una mega fira amb mil botigues de tot: teles, llanes, botons, vitrall, scrap, cuina, etc etc... una fira per a la creativitat d'on surts amb tantes idees que no pots dormir en 3 dies!!
I aquest any és del dijous 29 de Novembre al diumenge 2 de decembre, com que jo ja sóc perro viejo, us dono quatre consells de com anar i com preparar-se.

1. Descarrega't el llistat de tallers, potser el més interessant de la fira es això, la quantitat de tallers que es fan i a preus més econòmics que si els fessis fóra.

2. Mira quins tallers t'interessen i quins horaris tenen. Alguns es fan vàries vegades en un dia i potser has de quadrar horaris.

3. Fés una llista de tallers imprescindibles i tallers que si tens temps, faries.

4. Dels imprescindibles, intenta contactar amb qui l'organitza per a fer una reserva de la plaça, molts possa que només es poden reservar a la Fira, però si contactes amb la botiga que els dona estàn encantats de reservar-te la plaça, sixò si, sigues puntual!!

5. Diners... això ja depén de cadascú, és clar, però jo porto els diners en metàlic per no passar-me de la ratlla, es com una borratxera de cosses, teles, tallers, llanes, eines, i com no et controlis, després pots empenedir-te, i molt!! Si portes una llista de cosses que necessites, no et deixaràs res, sino perdràs l'oremus...

6. Arriba MOOOLT d'hora, sobretot si tens un taller a primera hora, pots fer perfectament una hora de cua per a entrar i perdre't el taller.
7. Per menjar, al final hi ha un petit bar amb bocates, però et sortirà més econòmic i també podràs fer repàs del que has comprat o el que et falta per veure amb calma si te'n vas al centre comercial La Farga que està al costat, porta amb porta. A la darrera planta tens menjar ràpid, pero no perdre un minut.
8. I el més important, si pots, vés el Dijous, és el dia que inauguren amb el que les botigues tenen de tot, les profes dels tallers estàn fresques i contentes i no hi ha molta gent. Val la pena gastar un dia de festa per a poder gaudir com cal de la Fira!!

Podeu veure els tallers i, fins i tot, baixar-vos un descompte de 2 € a l'entrada a la web oficial de la Fira:

http://www.creativa-spain.com/creativa/barcelona/default.aspx

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada