dimecres, 20 de març del 2013

Urban Knitting Barcelona

Si , si, heu sentit bé. Per fí un grup d'Urban Knitting a Barcelona!!
Comencem pel principi. Qué és l'Urban Knitting o Yarn bombing?
Doncs és un moviment semblant al grafitti però molt més respetuós amb el entorn, doncs tot es fa amb llanes. Es tracta de fer accions, normalmente reivindicatives, on es decora amb llana algún element del carrer: una estatua, una paperera, un arbre. Per donar color i calor a un món fred i plé de problemes. Possem el granet de sorra per a fer un món més acollidor. Si busqueu a la xarxa trobareu una pila d'exemples preciossos!!

Podeu veure diferents grups d'Urban Knitting arreu del món, a casa nostra hi han vàris, si voleu veure les seves accions podeu fer un cop d'ull als seus blogs:

http://urbanknittingzaragoza.blogspot.com.es/
http://urbanknittingbilbao.blogspot.com
http://urbanknittingvlc.blogspot.com
http://urbanknittingcastellar.blogspot.com.es/

I molts més que trobareu si feu un cop d'ull per internet.

Doncs la Esmeralda del Baúl de Esmeralda ( http://patchworkenelbauldeesmeralda.blogspot.com.es/) ha organitzat un grup de boges per les llanes ija ha fet alguna acció sota el nom de Urban Knitting Barcelona, tot i que elles són la gran majoria de Gavà i les seves accions estàn també emmarcades a la Vila de Gavà.
El passat divendres vaig tenir el plaer de conèixer, per fí, la Esmeralda, una dona molt activa dintre del món crafter, sempre disposada a montar trobades, organitzar tallers i tot el que faci falta per a difondre la cultura craft. Gràcies Esmeralda ;) !!
Com sempre, la trobada va ser molt divertida, 14 ganxetaires fent roses a una cafeteria!!


Així que ja em veieu a mí, fent roses com una boja a casa per a participar amb la causa!!

I si montessim un grup d'Urban Knitting a Cornellà.....?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada