divendres, 25 d’octubre del 2013

Nova edició del Nou de Trinquis

Hola!!

Després de l'exitàs que vam tenir amb el taller de trapillo a la darrera edició del Nou de Trinquis, ens han tornat a convidar per a fer alguna coseta relacionada amb temes de reciclatge i aprofitament, que és el live motive d'aquesta fira.


Per als que no ho sabeu, el Nou de Trinquis es un mercadillo d'objectes de segona mà organitzat al  barri del Pedró de Cornellà per un grup de joves amb esperit reciclador. Allà podeu trobat des de roba, fins a joguines, bicicletes, electrodoméstics... tot el que us imagineu!! La idea és que les coses que a nosaltres ja no ens donen servei o no les necessitem, podem vendre-les a bon preu a una altra persona que sí que els hi treurà profit.

La fira es fa el matí de diumenge (aquest cop, diumenge dia 27), de 10-14h i es fan algunes activitats relacionades amb l'aprofitament i el reciclatge. En la darrera edició, vam colaborar per primer cop amb un taller on ensenyàvem com transformar samarretes en trapillo. Ara, farem dos tallers: un per a nens amb tubs de paper higiènic i un altre per a adults on farem pulseres amb anelles de llaunes. Oi que mola??



Així que ja sabeu, si aquest proper diumenge 27 d'Octubre al matí voleu fer un tomb i passar una bona estona, veniu a la Plaça del Trinquis al Padró de 10h a 14h. Us esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada