dilluns, 23 de desembre de 2013

Recopilatori de blogs interessants

Hola!!

Abans de plegar per vacances, volis ensenyar-vos alguns blogs que segueixo i que em donen idees o em fan venir de ganes de fer moooltes cosses.

Espero que els gaudiu tant com jo!!

http://www.estefimachado.com.br/

Aquest en un blog en portugués, però no cal que hi entengueu portugués per a seguir-lo, perquè està plé de fotos. En aquest blog la Estefi ens ensenya pas a pas com fer manualitats, sobre tot per a nens, amb les cosses més comuns al nostre voltant. Creativitat en el seu estat pur!!

http://laboresenred.blogspot.com.es/

La web de les labors en castellà per excelència. Cada dia una noia especialitzada en alguna labor hi penja una entrada, de vegades amb patrons, de vegades només la foto. T'hi pots estar hores mirant ganxet, tricot, patchwork, etc etc.

http://trapeando.blogspot.com.es/

Una altre de fils i llanes, com a mi m'agrada!! També possen entrades molt sovint i normalment amb patrons. Podeu fer des de pantalons a vestits, per a nens i grans. Ideal per a les que comenceu en el món de la costura, us faltaràn hores!!

http://www.x4duros.com/

La darrera d'avui, una que és més aviat de bricolatge. M'encanta donar una segona oportunitat a objectes o mobles que estàven destinats a les escombreries, i aquí trobareu idees per a no parar!!

Bé, ja teniu entreteniment per a les vacances!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada