dijous, 3 d’abril de 2014

Festival de Patchwork de Sitges 2014

Un any mes rebem la primera de les fires de labors de la primavera amb entusiasme i... pocs calerons!! Així que toca mirar, voltar, regirar, escollir i... comprar allò que realmente farem servir. Encara tinc coses del Creativa que no he tocat, així que anem per pams i no ens emocionem. I a sobre hi ha llocs que es pot pagar amb tarja!!! Aish...

Seguint la meva premisa a les fires de anar quan menys gent crec que hi haurà, em vaig apropar a Sitges dijous al migdia, primer dia de fira, l'hora de dinar... segur que no hi ha ningú!!Nassos!! Si que no hi havia molta gent cap a les 3 quan vaig arribar, però osti tu... és que la gent no treballa? Bé.. jo m'he demanat festa així que suposso que no dec ser la única... El dia era assolejat però no massa, així que perfecte per a no morir-se de calor a les carpes!!


Buscava més que materials, llibres. Tinc una pila de teles que fa temps que he comprat  i que no havia fet servir encara, així que... ni mirar-les!! Però es que són taaaant bufones!!!

Total, que molt fat quarter, moltes idees com aquestes lampares made in IKEA tunejades:


Però al final vaig comprar un parell de llibres, un de Tildas (per fí em rendeixo i provaré de fer-ne una!!) i un altre d'aplicacions a ganxet, que he buscat per Internet i no en trobo de tant bufones. Després un parell de patrons: un per a fer "riñoneras" que feia temps que vull provar i un altre... que em va enamorar a primera vista!! Una Menina maca no.. maquíssima!! Era car però va ser el caprici del dia, aish...


I en un parell d'hores... cap a casa. No vaig anar a cap expo, són cares i la veritat que estava cansada de barallar-me per poder mirar les botigues, així que més contenta que un gíngol, de volta a Cornellà i fins el proper any!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada