dijous, 24 de juliol del 2014

Nou mercat artesà mensual a Cornellà

Hola!!

Des del passat mes de Maig, una nova iniciativa s'ha creat a Cornellà: un mercat artesà mensual!!

Feia temps que una cosa així mancava al nostre poble, a Cornellà hi ha moltíssimes iniciatives de participació ciutadana, com ara el Nou de Trinquis, el Jazz & Beer, el Quinto i Tapa, mostres de caves, vins, gastronòmiques.... cada cap de setmana hi ha alguna activitat interessant!! Però ens mancava això, una fira d'artesans locals on la gent pugui veure, tocar i comprar productes únics, fets a mà amb molt d'amor.

Doncs ja la tenim!! Cada tercer diumenge de mes, a la Plaça dels Enamorats (al costat de l'esglèsia), de 10h a 14h muntem les paradetes amb molta il·lussió.

Hi ha de tot: bisuteria, roba per a nens i grans, bolsos, sabons, caramels, cremes i bàlsams, fusteria, llibretes folrades... de tot!!

El mercat està organitzat pels Pintors de Cornellà, els mateixos que organitzen la Fira de Santa Llúcia que tant éxit ha tingut. Podeu trobar més informació a http://www.crearacornella.org.

I Fils Únics ha estat present a les dues darreres edicions. Amb els seus moneders de tela i ganxet, els seus bolsos, fundes per a l'Ipad, vestits per a nens i nenes, anells.... totes les meves creacions que heu anat seguint aqui les podeu trobar al mercat, veure-les, tocar-les i, sobretot, comprar-les per a tenir el vostre Fil Únic!!

Aquesta és la nostra paradeta!!



Eh que és bufona? montada amb molta il·lussió!! M'encanta pensar que els meus Fils Únics estàn voltant pel món, amb algú que els aprecia i els cuida... aish que cursi em posso!!

Intento portar algún producte nou a cada Mercat, ara una col·lecció de clauers de ganxet, súper pràctics i mega cuquets!!

I com sempre, a preus per a tothom: aquests clauers únics i fets a mà, per només 5€!!

Doncs la propera edició, el Diumenge 21 de Setembre, de 10h a 14h. No hi falteu!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada