dimarts, 6 de novembre del 2012

Botigues molones per a comprar llanes a Barcelona

Hola gent,

Avui una entrada d'aquelles pràctiques, d'aquelles que el temps i les hores passades amunt i avall, llegint, buscant i comparant et fan tenir una mica de ceny per a poder opinar.

M'encanta anar de botigues, tot i que no sempre compro, però és una font d'inspiració brutal. Les llanes a l'hivern són les meves preferides, perquè veus el cabdell i ja t'imagines una jaqueteta, un chal, un jersei...

Us deixo una llista de les botigues que jo hi vaig, no hi són totes les que hi ha a Barcelona ni molt menys, segur que n'hi ha d'altres que no estàn malament, però aquestes són les que jo conec i faig servir, per tant, de les que puc parlar.

  • Llanes Travesera: Travessera de Gràcia, 294. Tens molt varietat de llanes i tot tipus d'agulles i de preu hi ha de tot, desde acríliques motl bé de preu a mohair o alpaca.
  • IFIL: Torrent de L'Olla, 161. Tot llanes Katia i també molta varietat. De preu piquen una mica més, peró la manera en com estàn exposades és genial. Una botiga molt ben pensada, val la pena apropar-s'hi per a fer una ullada.
  • All you knit is Love: C/Barra de Ferro, 8. No tenen molta varietat però tenen una que està com poc tractada que es una preciossitat (Eskimo crec recordar que es diu). El local es molt xulo i d'agulles en tenen per aborrir. Preu normal. Tenen sobretot molta llana ecològica o tintada per ells, molt xula.
  • Llanàrium: Carrer d'Estruc, 5. Semblant a All you knit is love, petita però amb coses especials, i molt bona atenció. Tenen un racó per a poder teixir una estoneta si et vé de gust.
I això es tot, espero que us agradin, ja em direu si hi aneu!!

2 comentaris:

  1. Hola Mònica,

    acabo de descobrir el teu blog i m'ha sorprès molt gratament aquesta entrada de botigues. Moltes gràcies per nombrar la meva botiga, la veritat es que m'ha fet molta ilusió :)
    Ah, sóc la Laia de Llanàrium, jeje.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Laia!!

      Encantada de que t'hagi fet ilu!! La veritat que tens una botiga amb un caliu genial per a seure a teixir una estona. I el tracte va ser molt bó, de vegades hi ha botigues que t'has de buscar la vida, però es nota que a tu t'agrada el que fas i ho saps transmetre. Felicitats per aquesta cucada de botiga!!

      Elimina