dimecres, 30 de gener del 2013

La bufanda de la iaia se'n vol anar de vacances!!

Hola,

Suposso que a alguns de vosaltres us sona la inciativa de la Bufanda de la iaia, es una organització que recapta diners per a l'Associació Amics de la gent gran, una associació que vol fer la vida de les persones grans més interessant, organitzant activitats, sortides, visites i demés.



Teniu la informació a les seves webs:

http://www.labufandadelaiaia.org/
http://www.amicsdelagentgran.org/

Durant els messos d'Octubre i Novembre es van organitzar vàries trobades per a fer bufandes, que després es van vendre i els diners es van donar a l'associació. Ara ens ofereixen col·laborar amb un repte molt fàcil: fer quadrats de llana de 20cm x 20cm, poden ser de ganxet, tricotats, amb la tècnica que volguem. I els volen per a forrar la furgoneta de la iaia, per a que quedi una cosa semblant a això:


Foto: Us esperem demà a les 11h a la botiga Velofil Atelier! (Calderón de la Barca, 91. El Carmel-BCN) Aprendrem i ensenyarem a fer bufanding, però també a teixir els primers quadres 20x20 per vestir la furgoneta de la iaia. Es veu que a Noruega ja tenen traça en això...

A que és xulissim??

Així doncs Fils Únics i Une tu creatividad volem possar el nostre gra de sorra, qui vulgui (alumnes, no alumnes, simpatitzants, veins o simplement algú que passava per allà), ens ajuntarem els divendres que puguem durant el mes de Febrer al centre Une tu Creatividad ( http://unetucreatividad.blogspot.com.es)  per a fer quadradets que després portarem a l'associació i així les iaies i els iaios que tant bons moments ens han fet i ens fan passar, tindran calerons per a passar-s'ho d'allò més bé!!

I comencen aquest divendres dia 1 de febrer de 17 a 19h, porteu agulles, trocets de llana, el que pugueu arreplegar i passarem una tarda entre llanes i cafés!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada